A Fronius inverterek, vagyis a napelemes rendszerek szíve

2020.07.23.

Írta: DC Main

A napelemes rendszerek egyre nagyobb arányban vesznek részt az áramtermelésben, hiszen már nem csak cégek döntenek a környezetbarát megoldás mellett, hanem sok magánszemély is. Nagyon fontos azonban, hogy minden esetben a megfelelő rendszer kerüljön kiválasztásra, hogy valóban képes legyen az elvárt teljesítményt nyújtani. A napelemek szíve, lelke az inverter, ezért erre érdemes kiemelt figyelmet fordítani. Cégünk […]

A napelemes rendszerek egyre nagyobb arányban vesznek részt az áramtermelésben, hiszen már nem csak cégek döntenek a környezetbarát megoldás mellett, hanem sok magánszemély is. Nagyon fontos azonban, hogy minden esetben a megfelelő rendszer kerüljön kiválasztásra, hogy valóban képes legyen az elvárt teljesítményt nyújtani. A napelemek szíve, lelke az inverter, ezért erre érdemes kiemelt figyelmet fordítani.

Cégünk régóta forgalmazza a Fronius invertereket, amik hazánkban a legnépszerűbbek közé tartoznak. Ezt a kiváló ár-érték arányuknak, valamint a megfelelő szervizháttérnek köszönhetik. Az osztrák céget 1945-ben alapították, 1995-től foglalkoznak a napelemes rendszerekhez szükséges inverterek gyártásával. Napjainkban már nem csak Ausztriában működnek gyáraik, szinte világszerte elérhetővé váltak. A Fronius inverterek nagy előnye, hogy a kisebb teljesítménytől kezdve egészen a 48kW-ig széles választék áll belőlük rendelkezésre. A feladatuk a szolár modulok által termelt egyenáram váltóárammá alakítása, vagyis a két különböző energiaforrás között teremtik meg a kapcsolatot. Azért van rájuk szükség, mert a napelemes rendszer egyenáramot termel, viszont a hálózatra csak váltóáramos működéssel köthető. A Fronius inverterek működése megbízható, hosszú távon is megállják a helyüket. Az invertereknek fontos szerepe van még a rendszer ellenőrzésében és a megtermelt energia optimalizálásában. A hálózatot és a napelemes rendszert is védi a másik meghibásodásától. 

A legújabb inverterekbe már be van építve a DC teljesítmény kapcsoló, illetve DC-túláram elleni védelem is kérhető hozzájuk. Az általunk kínált Fronius inverterek nagyon tartósak, az átlagos élettartamuk 25 év. Bátran ajánljuk őket, ha az ideális készüléket keresi, ami megbízhatóan működik hosszú távon is.

Ha felkeltettük érdeklődését, és szeretne többet megtudni a Fronius inverterekről, forduljon hozzánk bizalommal, szívesen válaszolunk minden kérdésére! Vegye fel velünk a kapcsolatot a megadott elérhetőségeinken még ma! 

Érdeklődjön a lehetőségekről kollégáinknál!
Schmidt Péter
+36 70 332 7525
info@dceurope.hu
www.dceurope.hu

DC Europe Kft.

Adatvédelmi nyilatkozat

12 + 8 =

Székhelyünk

8000 Székesfehérvár, Rozmaring utca 3.

Adószámunk

26173319-2-07

E-mail címünk

info(kukac)dceurope.hu