Könnyítést jelentettek be a napelemes nulla százalékos hitelnél

2020.03.31.

Írta: DC Main

Könnyítést jelentettek be a napelemes nulla százalékos hitelnél !Május 7-től már online is beadhatják 5 millió forint alatt hitelkérelmüket azok a magánszemélyek, akik a nulla százalékos uniós hitelből szeretnék elvégezni ingatlanjuk energiahatékonysági felújítását.  A tényleges hitelkérelem benyújtását a legtöbben már interneten, is  el tudják intézni. Mindösszesen  a kérelem hitelesítéséhez és a szerződés aláírásához  kell bemennie […]

Könnyítést jelentettek be a napelemes nulla százalékos hitelnél !Május 7-től már online is beadhatják 5 millió forint alatt hitelkérelmüket azok a magánszemélyek, akik a nulla százalékos uniós hitelből szeretnék elvégezni ingatlanjuk energiahatékonysági felújítását. 

A tényleges hitelkérelem benyújtását a legtöbben már interneten, is  el tudják intézni. Mindösszesen  a kérelem hitelesítéséhez és a szerződés aláírásához  kell bemennie az ügyfélnek.

Az 5 millió forintot elérő, illetve azt meghaladó igény esetén (tehát a lakosságnál és a társasházi és lakásszövetkezeti pályázatoknál is) minden esetben az MFB Pontok egyikét kell felkeresnie az ügyfélnek.Az alábbi  Magyar Fejlesztési Bank (MFB) weboldalán elérhető online alkalmazás (https://online.mfb.hu) segítségével mától benyújtható a hiteligénylés, a dokumentáció kitöltésében pedig számos magyarázat, útmutató, illetve videó is segíti az igénylőket.Továbbra is várjuk szíves megkeresésüket!

Tudjon meg többet!

DC Europe Kft.

Adatvédelmi nyilatkozat

14 + 7 =

Székhelyünk

8000 Székesfehérvár, Rozmaring utca 3.

Adószámunk

26173319-2-07

E-mail címünk

info(kukac)dceurope.hu