"Hisszük, hogy közösen képesek vagyunk egy fenntarthatóbb, szebb jövőt alkotni."

Rólunk

A DC Europe Kft.  a  Fejér megyei Székesfehérváron  található. A céget a Hungarosolar Zrt. (www.hungarosolar.com)  hívta életre.

Az anyavállalattal  közel azonos tevékenységgel azonos elveken alapuló vállalkozásunk fő profilja  a családi ház  méretű rendszerektől az ipari, mezőgazdasági  épületeket, üzemeket, gyártó egységeket ellátó napelemes rendszerek  teljes körű kivitelezése .  
Az értékesítési termékek mellett a vállalat különböző területeken működik, beleértve a tanácsadást, a képzést és a projekt támogatását.

Minden alkalmazottnak megvan a technikai háttere a megújuló energiaforrások terén, ami lehetővé teszi, hogy rendkívül rugalmas legyen az ügyfelek igényeinek kielégítésében, és személyre szabott megoldásokat kínáljon.
Cégünk  keményen dolgozik, hogy maradjon igaz a zöld filozófiájához. Hiszünk benne hogy csak a legjobb termékek biztosítják hosszú távú sikerünket.

Cégünk 1-50kW-os napelemes rendszerek teljes körű kivitelezésére szakosodott. Családi házak, műhelyek, üzemek, csarnokok számára kínálunk minden igényt kielégítő megoldást.

A napenergia képezi az alapját csaknem valamennyi természeti folyamatnak, beleértve az emberi életet is.

Bőséges, tiszta, szabadon hozzáférhető és mindenütt rendelkezésre álló energiát biztosít most, és az elkövetkező évmilliárdok során. A napenergia maximális kiaknázása szükséges lépés ahhoz, hogy biztosíthassuk a fenntartható energiaellátást, megvédjük bolygónkat és az elkövetkező generációk egészségét.

A Nap sugárzásából nyerhető napenergia több ezer éve ismerős az emberiségnek. A Nap sugárzó teljesítményének a Földet érő része körülbelül 173 x 1012 kW, amely több ezerszerese az emberiség jelenlegi energiaigényének. Évente olyan mennyiségű napenergia érkezik a Napból a Földre, amennyit 60 milliárd tonna kőolaj elégetésével nyernénk. Ha ennek csak egy százalékát hasznosítanánk, csupán 5 százalékos hatékonysággal, akkor a világon minden ember annyi energiát fogyaszthatna, mint bármely fejlett ország állampolgára.

Szolgáltatásaink

Méretezés és Tervezés

Egy jó  napelemes rendszerek  legfontosabb alapfeltétele  a gondos méretezés és tervezés. Cégünk vállalja  ezt a feladatot  a tulajdonunkban lévő legkorszerűbb méretezési szoftverek alkalmazásával  díjmentesen . Akár fénykép alapján a megálmodott rendszer valóságossá válik és a vásárló láthatja hogy fest majd az ingatlanján a  telepítendő napelem.

SZAKHATÓSÁGI- ÉS KÖZMŰ EGYEZTETÉS

Hálózatra kapcsolt napelemes rendszer esetében csak a hálózatot üzemeltető áramszolgáltató  jóváhagyásával lehet létesíteni. Amennyiben a háztartási méretű (50 kW-nál kisebb) napelemes rendszerének kivitelezésével a DC Europe Kft-t bízza meg, akkor a jóváhagyatási eljárást is elvégezzük. Ehhez meghatalmazást kérünk Öntől, amivel mi intézzük az igénybejelentést és a csatlakozási dokumentáció jóváhagyatását is. Önnek csak annyi dolga lesz a villamosenergia szolgáltatójával, hogy a napelemes rendszer elkészülte után aláírja a hálózathasználati szerződést.

Kereskedelem

Cégünk Webáruházában az Ön számára is elérhető a napelemes rendszer elemei. Várjuk szeretettel a kereskedőket, kivitelezőket és magánszemélyeket egyaránt!

Kiszállítás

A megvásárolt rendszereket már nettó 100,000 Ft vásárlás esetén díjtalanul kiszállítjuk. A házhoz szállítás esetén a helyszínre érkezés időpontját előre egyeztetjük. Kiszállítás esetén gondoskodunk a termékek megfelelő csomagolásáról és rögzítéséről. Ügyelünk arra, hogy a termékek sértetlenül érkezzenek meg a rendeltetési helyükre.
A webáruházunkban történő vásárlás esetén a szállítási információkról ott kap bővebb tájékoztatást.

Kivitelezés

A napenergia-hasznosító rendszerek hibátlan működéséhez elengedhetetlen a kiváló minőségű kivitelezés. Cégünk kivitelező kollégáink tapasztalatával és felkészültségével   a kivitelezési munkálatokat a legmagasabb szinten tudjuk elvégezni.

Karbantartás

Cégünk a karbantartás során nagy hangsúlyt fektetünk minden általunk beépített termék és alkatrész utánpótlásáról, korrekt javításáról, szükség esetén cseréjéről. A napelemes rendszert érdemes évente egyszer karbantartani, legfőképpen az invertert.

Tekintse meg galériánkat!

Termékeink

Napelemeink

Cégünk a  Canadian Solar napelemei  mellett tette le a voksát. Ennek főbb okai  a következők.
A 2001-ben Kanadában alapított vállalkozásnak, mint globális energia szolgáltatónak 20 országban, 6 kontinensen vannak leányvállalatai. A Canadian Solar, a világ egyik vezető napelem gyártója .  A 2001-ben alakult cég 2012-re a világ negyedik legnagyobb napelem modul gyártójává lépett elő. A cég közelmúltbeli, teljes megújuló energia termelése 9GW, beleértve az utóbbi szakaszban realizált növekedését, mely 2.4GW. Gyártói létesítményei Kanadában, Kínában és Vietnámban találhatóak, ahol több mint 8.500 munkavállalót foglalkoztat. Több mint 30 millió PV (12GW) modult forgalmazott az elmúlt 14 évben.

Invertereink

A rendszer lelke és szíve az inverter.  Preferált gyártmányunk a FRONIUS. Miért?
Magyarországon piacvezető, az itthon szerelt rendszerek több, mint fele Fronius inverterrel épült ki (2013-as kiépítések alapján).
A Fronius International GmbH osztrák gyártócég, amely 1945-ben lett alapítva. Hegesztési eszközök gyártására szakosodott, majd 1995-ben kezdte meg a napelemes inverterek gyártását. Hazánkban sokak számára ismerősen cseng a Fronius neve a hegesztőgépeik és hegesztőrobotjaik kapcsán. Az osztrák gyártás mellett ma már gyártanak Spanyolországban, az USA-ban és Ausztráliában is.
Napelemes invertereket 1995 óta gyártanak. A Fronius-nak 17 országban 3250 alkalmazottja van. A Fronius inverterek széles teljesítménykategóriában elérhetőek, 1,5 kW-tól egészen 48 kW-ig engedélyezettek az áramszolgáltatóknál. Hazánkban igen nagy arányban telepítik, mert a minőséghez képest alacsony áron elérhető típus. Viszonylag sok szervizpartnere van a Froniusnak Magyarországon.

Miért telepítsen napelemes rendszert?

• Nem kell többé villanyszámlát fizetnie
• Ára a tervezett élettartam töredéke alatt megtérül
• Várható élettartama minimum 30 – 40 év
• 10-12%-os hozamot realizálhat
• Növeli az ingatlan értékét.

A Canadian Solar termékeinek értékelése egy nemzetközi összehasonlítás alapján.

Az alkatrészek és elektromos keresztkapcsolatok ellenőrzése

Az alkatrészek összeillesztése tömítő laminálással

A modul végső összeillesztése a kerettel és csatlakozódobozzal

Gyártást követő minőségellenőrzés

Végső értékelés

Webáruházunkban kényelmesen tekintheti át a napelemes rendszer kiépítésének lehetőségeit, illetve termékkínálatunkat.

A LEGJOBB MINŐSÉG

• 239 minőség-ellenőrzési pont a modulgyártás során
• EL szűrés a termékhibák kiszűrése érdekében
• Áramtárolás a rendszerteljesítmény javítása érdekében
• Magas PID ellenállás
• Akkreditált sóköd-/ammónia-ellenállás
• A PVUSA vizsgálati körülmények (PTC) mellett a legjobb teljesítményt nyújtotta

A LEGJOBB GARANCIABIZTOSÍTÁS

• 25 éves világgarancia 100%-os garancialefedettség
• Csőd esetén harmadik fél által átvállalt teljesítési kötelezettség
• Visszavonhatatlan Közvetlen teljesítés
• A világ 3 legnagyobb biztosítótársasága által biztosítva

FŐBB TULAJDONSÁGOK

• Nagy, max. 16,50%-os modulhatékonyság
• Pozitív teljesítménytűrés: 0 – +5 W
• Akár 5400 Pa terhelést is kibíró robusztus keret
• Öntisztuló felület
• Kiváló teljesítmény alacsony besugárzás esetén
• Magas energiahozam alacsony NOCT esetén